Wie ben ik?

Irene de BoerAvontuurlijk zijn en graag ervaringen verzamelen kan moeilijk zijn in combinatie met je dagelijkse leven. Mogelijk voel je de stress toenemen en je gezondheid afnemen. En het ergst van allemaal, je hebt geen tijd noch vrijheid om de dingen te doen die je graag wilt doen. En laten we niet vergeten: voor een burn-out heb je al helemaal geen tijd!

Maar maak je maar geen zorgen. Ik kan je op een snelle, effectieve en duurzame wijze helpen je burn-out te voorkomen.
 

Een paar jaar geleden had ik zelf een burn-out en het duurder veel langer dan verwacht voordat ik weer de oude was. Het duurde jaren voordat ik weer kon doen wat ik voor die tijd deed. Nu weet ik ook echt het belang van een goede privé- werk balans.
 
 
Toentertijd heb ik mijzelf met wat hulp van een psycholoog uit de burn-out gekregen. Dat was echter voordat ik Neuroimagination leerde kennen 3 jaar geleden. Neuroimagination is een wijdverbreide methode in Duitsland en Zwitserland, maar in Nederland en Spanje ben ik de enige gelicentieerde coach. Het is mijn wens om jou te helpen een burn-out te voorkomen of om je te helpen herstellen van een op een duurzame manier.
 
Jij en ik zijn niet heel verschillend. Ervaringen verzamelen, reizen en de wereld ontdekken, het liefst via mijn eigen georganiseerde reizen, zijn dingen waar ik van houd. Ik wil alles tot op de bodem uitzoeken.
Hardlopen, dansen, vooral de Argentijnse tango, wandelen in de natuur en van een goede maaltijd genieten, het liefst met vrienden, zijn manieren waarop ik graag mijn vrije tijd doorbreng.
 
Als je wilt weten of ik jou kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.
 

Gratis gesprek
 

Wat anderen over Irene de Boer zeggen.

Irene de Boer in Vietnam 
 

Ik houd van contact met mensen. Taal en cultuur zijn geen obstakels voor mij. – Irene de Boer

 

 
Irene de Boer
 
Irene de Boer

Freedomplan badge