Je hart volgen

Zoals sommigen van jullie al weten heb ik eindelijk mijn hart durven te volgen, heb mijn huisraad voorlopig opgeslagen, en ben afgelopen zondag naar mijn geliefde Granada vertrokken. Natuurlijk speelt de ratio op. Wat een bezwaren weet die op te roepen. En ja er zijn onduidelijkheden. Ik zou willen dat ik in de toekomst kon kijken, maar helaas.
In de bol verschijnt nog niets, mistig is het. Maar ik weet ook dat de zon zal komen en de lucht zal klaren en mijn toekomst duidelijk zal worden.
 
Velen vonden mijn stap, om te gaan, stoer. Zelf vind ik het niet zo bijzonder, maar meer een logische stap. Al jaren weet ik dat het pad van mijn hart in Granada ligt. Ik zal niet zeggen dat ik mij er tegen verzet heb, maar er waren praktische bezwaren, het moment was er niet naar, etc., etc.
 
Tuurlijk ken ook ik mijn angsten…… zal het wel worden zoals ik hoop? Zal ik mij financieel kunnen redden? Krijg ik mijn bedrijf daar waar ik het graag zou hebben?
 
Maar aan de andere kant heb ik ook het volste vertrouwen dat als je je hart volgt, dat je krijgt wat wilt. Je veel meer in de flow zit en dingen met minder moeite uit je handen komen. Dat de creatieve energie beter is.
Maar ook dat als je je hart volgt, je lekkerder in je vel zit. Dat je gezondheid beter zal worden. Je zou kunnen zeggen genoeg rationele redenen om je hart te volgen.
 
Het spel tussen ratio en hart is een spannend spel. Een spel dat alle kanten uit kan gaan. Dat doet mij denken aan een verhaal wat ik jaren geleden hoorde over twee wolven.
 
Zoals het verhaal eindigt… alles wat je aandacht geeft groeit. Of je je hart of je ratio laat winnen, is aan jou. Dus….

Ook al is de toekomst nog wat vaag, vertrouw op je hart en galopper je toekomst tegemoet!


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.